KENDAMIL Bio folytatódó tej Nature 2 HMO+ (800 g) 6h+
Folytatódó tejpor csecsemőtáplálék. Élelmiszer, amely a csecsemők táplálására szolgál a 6. hónap befejezésétől a 12. hónapig.
Új, javított receptúra az anyatej oligoszacharidjával
HMO (3´GL) és a prebiotikumokkal GOS, amely 60 éves kutatás és fejlesztés alapján jött létre.
A Kendamil BIO Nature csecsemőtápszer az anyatej legjobb tulajdonságait
tükrözi a tiszta természetből. Alapját elsősorban a teljes tej
BIO minőségű tehéntej képezi, természetes tejzsírtartalommal az
anyatej mintájára. 6 hónapos kor után ajánlott a gyermek egyéves koráig.
A csomagolás teljes mértékben újrahasznosítható.
Előnyök:
- BIO teljes tej az ellenőrzött ökológiai gazdaságokból
- BIO tejzsír1
- Prebiotikumok GOS
- Anyatej oligoszacharid (3´GL)2
- DHA tartalmú3,4
- Növényi eredetű DHA5
- Esszenciális zsírsavak (ALA és LA)4, 6
- C és D vitamin tartalmú4,7
- Jódtartalmú4,8
- Pálmaolaj, halolaj és szója nélkül
- Kellemes tej íz
1Tartalmaz 0,6 g BIO tejzsírt 100 ml elkészített tejre.
23´galaktoszillaktóz az anyatej oligoszacharidja, amely az
HMO csoportba tartozik és természetesen előfordul az anyatejben. 3A napi
100 mg bevitel hozzájárul a DHA a csecsemők látásának normál fejlődéséhez. 4Az
összes folytatódó tej DHA-t, ALA-t, LA-t,
C, D vitaminokat és jódot tartalmaz a jogszabályi előírások szerint. 5A Schizochytrium sp. mikroalgákból. 6Az esszenciális zsírsavak (ALA és LA) szükségesek a gyermekek normál növekedéséhez és fejlődéséhez.
A kedvező hatás eléréséhez napi 2 g alfa-linolénsav (ALA) és 10 g linolsav (LA) bevitel szükséges. 7A C és D vitaminok hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez. 8A jód hozzájárul a gyermekek normál növekedéséhez.
Összetétel: BIO teljes TEJ (103,5 g folyékony tej
100 g porra), BIO sovány TEJ, BIO demineralizált TEJFEHÉRJE
savó, BIO növényi olajok (napraforgó, kókusz,
repce), BIO galaktooligoszacharidok (TEJből) 2,6 %, kalcium-citrát,
nátrium-citrát, kálium-klorid, kalcium-laktát, magnézium-klorid,
Schizochytrium sp. mikroalga olaj, C-vitamin, kálium-hidroxid, kolin
bitartrát, inozitol, Mortierella alpina olaj, taurin, nukleotidok
(citidin-5‘-monofoszfát, uridin-5‘-monofoszfát nátriumsó,
adenozin-5‘-monofoszfát, inozin-5-monofoszfát nátriumsó,
guanozin-5‘-monofoszfát nátriumsó), vas-szulfát, cink-szulfát, E-vitamin,
niacin, pantoténsav, réz-szulfát, tiamin, riboflavin, A-vitamin,
B6-vitamin, mangán-szulfát, folsav, kálium-jodid,
nátrium-szelenit, K-vitamin, D3-vitamin, biotin, B12-vitamin.
Az allergének NAGY BETŰKKEL vannak jelölve. Az összetétel a száraz élelmiszerre vonatkozik.
Tápérték 100 g / 100 ml:
- Energiaérték kJ/kcal: 2133/510 – 275/66
- Zsírok g: 27,2 – 3,5
- – telített zsírsavak g: 9,5 – 1,2
- – többszörösen telítetlen zsírsavak g: 5,5 – 0,7
- – alfa linolénsav (ALA) mg: 430 – 55,5
- – dokozahexaénsav (DHA) mg: 125 – 16,1
- – linolsav (LA) mg: 4515 – 582
- – arachidonsav (ARA) mg: 62 – 8
- Szénhidrátok g: 54 – 7
- – ebből cukrok g: 52 – 6,7
- – ebből laktóz g: 49 – 6,3
- Rost g: 1,8 – 0,23
- – GOS (galaktooligoszacharidok) g: 1,7 – 0,22
- – 3'GL* g: 0,06 – 0,01
- Fehérjék (N x 6.25) g: 11,4 – 1,5
- Vitaminok : -
- A-vitamin μg-RE: 365 – 47
- D3-vitamin μg: 10,3 – 1,3
- E-vitamin mg-α-TE: 10,5 – 1,4
- K-vitamin μg: 28 – 3,6
- C-vitamin mg: 70 – 9
- Tiamin mg: 0,5 – 0,06
- Riboflavin mg: 1,4 – 0,18
- Niacin mg: 4,7 – 0,05
- B6-vitamin mg: 0,4 – 0,5
- Folsav μg (DFE): 150 – 19,3
- B12-vitamin μg: 1,5 – 0,19
- Pantoténsav mg: 3,8 – 0,49
- Biotin μg: 12 – 1,6
- Ásványi anyagok : -
- Nátrium mg: 200 – 26
- Kálium mg: 580 – 75
- Klorid mg: 360 – 46
- Kalcium mg: 340 – 44
- Foszfor mg: 185 – 23,8
- Magnézium mg: 45 – 5,8
- Vas mg: 6 – 0,8
- Cink mg: 4,2 – 0,54
- Réz mg: 0,42 – 0,054
- Jód μg: 100 – 13
- Szelén μg: 19 – 2,5
- Mangán μg: 75 – 9,7
- Fluorid mg: <0,1 – <0,015
- Egyéb : -
- Taurin mg: 45 – 5,8
- Kolin mg: 145 – 18,7
- Inozitol mg: 90 – 11,6
- L-karnitin mg: 6,8 – 0,9
- Nukleotidok mg: 21 – 2,7
100 ml elkészített tej = 12,9 g por és
90 ml víz
- 3'GL (3'Galaktoszillaktóz) = Az anyatej oligoszacharidja,
amely az HMO csoportba tartozik és természetesen előfordul
az anyatejben
Elkészítési útmutató:
- Mossa meg a kezét, sterilizálja az összes eszközt és a cumisüveget.
- Forraljon fel csecsemőknek megfelelő ivóvizet és hagyja kihűlni
kb. 40°C-ra.
- Adjon hozzá a megfelelő számú simára húzott adagolókanalat (lásd az adagolási táblázatot).
- Zárja le az üveget és alaposan rázza meg, hogy a por feloldódjon.
- Vegye le a kupakot és helyettesítse sterilizált cumival.
- Ellenőrizze a tej hőmérsékletét a csukló belső oldalán (ajánlott
hőmérséklet 37°C) és azonnal etesse meg.
Fontos figyelmeztetés: A szoptatás a csecsemők táplálásának legjobb módja.
A Kendamil BIO Nature 2 HMO+ folytatódó tej csak 6 hónaposnál idősebb csecsemők számára alkalmas, és csak a vegyes táplálkozás részét képezi,
nem helyettesítheti az anyatejet az első 6 hónapban. A hozzátáplálás megkezdéséről, beleértve a 6 hónapos kor alatti kivételeket is, csak független, orvosi, táplálkozási vagy gyógyszerészeti szakemberek vagy más, az anya és a gyermek ellátásáért felelős szakemberek tanácsára kell dönteni, figyelembe véve az egyes csecsemők egyéni növekedési és fejlődési igényeit. A tej fogyasztása után, különösen lefekvés előtt, gondoskodjon a csecsemő szájhigiénéjéről. Tartsa be az elkészítési, etetési és tárolási utasításokat, különben veszélyezteti a csecsemő egészségét.
Fontos ajánlás: Minden adag elkészítése után a csomagolást gondosan zárja vissza. Ne adagoljon több vagy kevesebb mennyiséget, mint amennyit előírtak, és semmi mást ne adjon hozzá. A kész ételt 2 órán belül fogyassza el, utána semmisítse meg. Ne melegítse mikrohullámú sütőben, mert veszélyezteti a gyermeket.
Tárolja hűvös és száraz helyen. Védőgázas csomagolásban. Minimális szavatossági idő: lásd a doboz alját. A bontás után 4 héten belül fogyassza el. Ne tegye hűtőbe vagy fagyassza le.
Tartalmaz DHA-t (ahogy a jogszabályok előírják minden csecsemőtáplálék esetében. A DHA (vagy dokozahexaénsav) egy hosszú szénláncú többszörösen telítetlen zsírsav, amely az omega-3 zsírsavak közé tartozik, és mikroalgákból állítják elő, valamint megtalálható az összes olyan állatban, amelyek ezt az algát fogyasztják. Az omega-3 zsírsavak az esszenciális zsírsavak közé tartoznak, amelyeket a test nem képes előállítani, így külső forrásból (általában az étrendből) kell pótolni.
Származási ország: Nagy-Britannia
Szállító címe: Health Academy s.r.o. Zbraslavská 22/49,
159 00 Praha 5